Hva er selvbetjent analyse … … og hvordan kommer du igang?
Åpenhet rundt prosesser og tilgjengeliggjøring av data har de senere årene vist deg å være et grunnleggende premiss for å gi verdifull forretningsinnsikt på en effektiv måte. Det stilles også stadig større krav til ny innsikt som kan bidra til å ta raske og gode beslutninger. Det er her Alteryx og Tableau kommer inn i bildet – to selvbetjente analyseverktøy som på kort tid gjør det mulig å hente, rense og blande- og visualisere data – uten å måtte kunne kode. I høst tar vi med oss Alteryx og Tableau og besøker de fire byene Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Seminaret er todelt, med presentasjon av selbetjent analyse, etterfulgt av en workshop hvor du selv vil få muligheten til å prøve deg som analytiker, og erfare hvilke fordeler disse verktøyene kan gi deg.

 
Last ned gratisversjoner av Tableau og Alteryx
Alle deltakere på denne workshoppen må ta med egen PC, og laste ned gratis programvare fra Alteryx og Tableau på forhånd.
Stadium Tour of Norway
Jens Røyseth (Alteryx ekspert) og Tore Levinsen (Tableau Jedi) vil i løpet av tre timer fortelle om eksisterende kundesuksesser, og vise hele prosessen bak, fra henting til visualisering av data.

Dette er en hands-on workshop der du selv får følelsen av å være en Data Rockstar. Vi bruker data fra norsk toppfotball for å illustrere løsningene, og i hver by analysere grunner til historiske resultater, men også predikere fremtidige muligheter for det lokale fotballaget.

Dette er rammen for workshoppen Stadium Tour, og det er lett å se parallellene til andre bransjer.

Vi besøker følgende byer:
Oslo Bergen Trondheim Stavanger
Når: 16.10.2019 – 12:00-16:00
Sted: Tordenskjoldsgate 8-10
Når: 17.10.2019, 12:00-16:00
Sted: Brann Stadion
Kniksens Plass 1
Når: 22.10.2019, 12:00-16:00
Sted: Scandic Lerkendal
Klæbuveien 127
Når: 23.10.2019, 09:00-13:00
Sted: Viking Stadion
Jåttåvågveien 11A